Home
Regioīs & behandelaren
Oss
Rosmalen
Informatie praktijkvoering
Guido Wetzer
Remko Lingsma
Frank Feijen
Juan Bouwmans
Marijke Lenders
Maria van Genugten
Henk-Jan Aarts
Marion Wiethoff
īs-Hertogenbosch
Zaltbommel/Bommelerwaard
Vught
Uden-Veghel
Psychiatrische informatie
Uw zorg in beeld
CliŽnten onderzoek
Verwijzers
Emotionally Focused Therapy
E-consult


eerstelijns psycholoogIk benFrank Feijen (1956). Ik werk vanaf 1993 als psycholoog. Tijdens mijn werkheb ik me verdiept in verschillende stromingen en methoden.  Mijnwerkwijze en mensvisie wordt sterk beÔnvloed door de  boeddhistischepsychologie. Het niet oordelen, met mildheid naar jezelf kijken enacceptatie zijn onderdelen die mij zeer aanspreken en die ik probeer uitte dragen in de contacten met cliŽnten.


Uitgangspuntin mijn werkwijze is dat ieder mens uniek is. Vanuit een basis gevormd doorervaringen.  Je hoeft niet te veranderen om er te mogen zijn. Wat mogelijkwel aandacht vraagt is hoe je dingen aanpakt en hoe je over je zelf denkt.Problemen, moeilijkheden en uit balans zijn horen bij het leven. Soms kan datzo groot zijn dat je vastloopt en ondersteuning nodig hebt.


Samenzoeken we dan naar een oorzaak. In dit proces wordt gebruik gemaakt vanverschillende diagnostische instrumenten, waaronder psychologische testen.


Alsduidelijk is waar en wat er vastloopt, ga je werken aan het vergroten van jeaanwezige veerkracht om je leven weer op te pakken. Vaak helpt het om ideeŽn,gedrag en gevoelens toe te staan en/of te accepteren. Soms is het echter ooknodig om terug te kijken.


Ik vraagvan mensen inzet om te werken aan hun eigen proces. Ik maak samen met je eenbehandelplan op maat. Voordat we verder gaan met de behandeling weet je wat jekan verwachten van de behandeling.


Door eenbrede scholing zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kan ik veel verschillendebehandeltechnieken toepassen. Meer hierover vind je onder site www.psychologenpraktijkrosmalen.nl

Hoff van Hollantlaan 6,
5243SR Rosmalen
Tel: 073-5215424 


Laatste wijziging op 9 November 2017