Home
Regio´s & behandelaren
Oss
Rosmalen
´s-Hertogenbosch
Zaltbommel/Bommelerwaard
Vught
Uden-Veghel
Psychiatrische informatie
Uw zorg in beeld
Cliënten onderzoek
Verwijzers
Emotionally Focused Therapy
E-consult


Zaltbommel/Bommelerwaard


Gert de Ruiter is werkzaam als vrijgevestigd psychiater in de regio Zaltbommel/Betuwe en werkt daarnaast ook bij de GGZ in den Bosch.

Gert de Ruiter is een algemeen psychiater. Dat betekent dat hij volwassenen vanaf 18 jaar met diverse psychische en psychiatrische problemen kan behandelen. Als u naar hem verwezen wordt dan is dat vaak door uw huisarts. Maar ook de psychologen en psychotherapeuten verwijzen naar zijn praktijk. U kunt zelf telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Tijdens het eerste gesprek wordt gekeken of behandeling in zijn praktijk mogelijk is en eventueel worden afspraken gemaakt over het vervolgtraject. De behandeling kan bestaan uit verder onderzoek, individuele gesprekken, gesprekken samen met betrokkenen bij uw probleem en medicamenteuze behandeling. Als dat nodig is wordt samengewerkt met psychotherapeuten, sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen of systeemtherapeuten of andere hulpverleners. Ook behoort eventuele doorverwijzing tot de mogelijkheden.

Indicaties

  • Depressie en manisch-depressiviteit
  • Persoonlijkheidsproblematiek
  • Angst, paniek en dwangklachten
  • Problemen met aandacht, hyperactiviteit en impulsiviteit
  • Autisme en aanverwante diagnoses
  • Seksuele- en relatieproblemen
  • Verwerking van traumatische ervaringen

Korte Steigerstraat 12B
Zaltbommel.

De praktijk ligt in het centrum van Zaltbommel. Op de A2 neemt u de afslagZaltbommel. U steekt bij drie rotonden rechtdoor over. Blijf de doorgaande wegvolgen (langs de waal). Op een bepaald moment ziet u de Korte Steigerstraat aanuw rechterkant. Parkeren in de straat is vaak lastig. Er is meestal wel plaatsom tegen betaling te parkeren aan de Waalkade. Gratis parkeren kan ietsverderop bij de ´oude wasserij´, een parkeerterrein vlak bij de Waal. Het iszo´n 2 a 3 minuten lopen naar de praktijk.

Steenweg 67C
Waardenburg
Neemop de A2 de afslag Waardenburg, richting centrum Waardenburg. Volg dedoorgaande weg (de Steenweg) circa 600 meter. In een flauwe bocht vindt u aande linkerkant de praktijk. Het gebouw is ook bekend als de oude Rabobank. Depraktijk kunt u vinden in de huisartsenpraktrijk Steenweg

Gert de Ruiter is telefonisch bereikbaar op nummer06-39124816. Mocht hij niet in de gelegenheid zijn telefoon te beantwoorden dankunt u een boodschap inspreken. U wordt dan teruggebeld.
E-mail: g.de.ruiter@psyraad.nl

Aanvullende informatie over Praktijk de Ruiter kunt u vindenop www.praktijkderuiter.nl
 


Laatste wijziging op 9 Juli 2020