Home
Regioīs & behandelaren
Psychiatrische informatie
Uw zorg in beeld
CliŽnten onderzoek
Verwijzers
Satisfactieonderzoek
E-consult


Voor verwijzers

Voor huisartsen, eerstelijns† werkers† in de GGZ en bedrijfsartsen:
Sinds 2014 kunnen uitsluitend huisartsen naar ons verwijzen. Andere†hulpverleners dienen een akkoord vooraf van de huisarts te verkrijgen.

U kunt uw patiŽnten en cliŽnten zowel telefonisch, per fax, per e- mail†aanmelden bij de gekozen psychiater.†De gegevens Cheap Jerseys hiervoor vindt U op onze regiopaginaīs en bij Econsult. Stuurt u een verwijsbrief met de door u nodig geachte informatie? Als u ons een (consult)vraag stelt krijgt u daarop ook antwoord.
U†kunt ook gebruik maken van van de e-consult module. Daarin kunt u, in een beveiligde omgeving, e-mailen met onze behandelaren. Ga daarvoor naar de tab
e-consult en maak eerst een account aan

Daarna kan de patiŽnt/cliŽnt†zelf een afspraak maken. PatiŽnten worden in† de regel binnen 2 weken gezien of zoveel eerder als door u gewenst. Bij een spoedindicatie kan de behandeling meteen worden gestart. In dat geval willen wij wel graag eerst met u†overleggen.

Ons telefoonnummer bij spoed en overleg is:
Voor de regio Oss:
06-21899747
Voor de regio Rosmalen:06-22225786
Voor de regio Den Bosch:073-6890532
Voor de regio Zaltbommel en Bommelerwaard: 06-39124816
Voor de regio Vught:073-6569944

Samenwerkende medische instellingen:

Voor 2de- en 3de-lijnsvoorzieningen:
E
venals de eerstelijnsverwijzers†kunt ook u naar ons verwijzenDe procedure is gelijksoortig. Wel is het van belang om aan te geven waarom u specifiek naar ons verwijst en wat de behandelingvoorgeschiedenis is.
Laatste wijziging op 1 Juli 2022