Home
Regioīs & behandelaren
Psychiatrische informatie
Uw zorg in beeld
CliŽnten onderzoek
Verwijzers
E-consult
Voor onze medewerkers


Met deze functie kunt u in een privacybeschermde omgeving 24 uur per dag uw vraag† aan een van onze psychiaters of daartoe geautoriseerde hulpverleners†stellen. Dit geldt zowel voor verwijzers als voor cliŽnten. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Gebruiksaanwijzing:
Lees deze gebruiksaanwijzing rustig door.
Aanmelden gebeurt in 2 fases.

Fase 1: U vult uw†gegevens in op het inschrijfformulier op, drukt op de voor u bestemde link (patient of verwijzer) en bepaalt een gebruikersnaam en wachtwoord .
Fase 2: U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee† kunt u terecht op uw eigen deel van onze site. Niemand anders dan degenen aan wie†u de†vraag stelt kan deze lezen en beantwoorden. Verwijzers kunnen hier een patientenkaart aanmaken.

Zie hieronder voor de†stapsgewijze uitleg.

Wij controleren de authenticiteit van uw aanmelding.


Nogmaals stapsgewijs:†
Verwijzers en patiŽnten:

Stap 1:†u†meldt uzelf aan met de betreffende link en†kies een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Dan opslaan.
Stap 2:† u logt†in† met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Verwijzers:
Stap 3: U vult een inschrijfformulier voor een patiŽnt in. Druk op opslaan.
Stap 4:††Nu†kunt u op naam van die patiŽnt een vraag stellen door op nieuwe vraag te drukken en voor de zojuist aangemaakte patiŽnt te kiezen.
PatiŽnten:††
Stap 3: U kunt hierna uw vraag stellen.repliche orologio

Deze service is kosteloos voor†verwijzers en voor patiŽnten met dien verstande dat betaling via de zorgverzekering van de patiŽnt loopt.Enkele van de laatste kortingstarieven kunnen worden bekeken op. Wij zullen een DBC aanmaken en declareren bij de vermelde zorgverzekering. Daarom is voor patiŽnten een akkoord van de eigen huisarts nodig.


Laatste wijziging op 1 Juli 2022